Logo KagerPI light2 100308kopie1

Kager

performance improvement B.V.

Visie en Missie

Verbeteren van prestaties

Kager performance improvement is een professionele organisatie die zich richt op verbetering van operationele en financiŽle prestaties van haar klanten. Doelstelling is om bij te dragen aan de groei richting een “High Performance Organisatie” (HPO).

Pragmatische oplossingen

Wij bieden onze klanten oplossingen voor vraagstukken op financieel-economisch en bedrijfskundig gebied. Dat doen wij in de vorm van advisering en/of interim management. Wij implementeren onze adviezen. Onze projecten kenmerken zich door een doelgerichte, daadkrachtige en pragmatische aanpak. De inzet is van tijdelijke aard en zolang er waarde wordt toegevoegd; er komt altijd een moment waarop de doelstellingen zijn bereikt en de organisatie zelfstandig verder kan.

Impact voor opdrachtgevers

Kager performance improvement weet zich te onderscheiden door ruime financiŽle ervaring bij best - in - class organisaties te combineren met diepgaande kennis van processen en besturing in zakelijke dienstverlening (“service industry”). Wij zijn in staat om over functionele grenzen te kijken

Nuchter, duidelijk en ondernemend

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door: respect en vertrouwen, vakmanschap, een nuchtere en hands on benadering van vraagstukken, persoonlijke verantwoordelijkheid, natuurlijk ondernemen en op zoek naar synergie. En altijd duidelijkheid over doelen en verantwoordelijkheden.

Betrouwbaar en solide

Kager performance improvement is een betrouwbare partner met de ambitie om telkenmale een hoge klantwaardering te scoren. Wij streven naar langdurige relaties met onze klanten. Wij weten op het juiste moment na de verbetering ook weer los te laten.

Visie en Missie

disclaimer
privacy statement

Logo KagerPI small 100308